Black wash collectie

Black Wash Meubels

Durf jij het aan? Black wash meubels?

Ze zijn in ieder geval een echte eyecatcher in je woonkamer, keuken of misschien wel in je winkel. Waar je een black wash meubel ook wilt neerzetten, opvallen doet ‘ie.

Onze black wash meubels zijn van hoge kwaliteit en kunnen tegen een stootje. Ze zijn te bewonderen in onze showroom in Almere en natuurlijk in onze online catalogus.

 • You've just added this product to the cart:

  Black wash buffetkast

  -21%
  Placeholder

  Black wash buffetkast

  0 out of 5

  Een black wash buffetkast: wie durft?

  Dit cabinet mag met recht een eyecatcher in je woning genoemd worden. Een prachtige buffetkast, afgewerkt met een zwarte lak.

  Deze buffetkast is niet alleen heel mooi, hij is ook nog eens ontzettend functioneel. Hij biedt enorm veel opbergruimte voor vele grote en kleine spullen. Bedenk je eens wat jij wel niet zou kunnen opbergen in deze kast?

  De kast is prachtig in de woonkamer of keuken, maar ook zeker in een winkel om items in tentoon te stellen. De lades van de kast lopen op ladegeleiders, dus soepelheid verzekerd. De zijkanten van de bovenkast zijn voorzien van glas, waardoor items in de kast nog beter zichtbaar zijn.

  De buffetkast is 150 cm breed, 220 cm hoog en 50 cm diep. De kast kan bewonderd worden in de showroom in Almere.

  1,399.00 1,099.00
 • You've just added this product to the cart:

  Black wash buffetkast 2 lades

  Black wash buffetkast Almere
  -20%
  Black wash buffetkast Almere

  Black wash buffetkast 2 lades

  0 out of 5

  Een black wash buffetkast: als die geen aandacht trekt, dan weten wij het ook niet meer.

  Een prachtig cabinet met een bovenkant waar zelfs in de zijkanten glas verwerkt zit. Zodat de items in de kast extra goed zichtbaar zijn. Verder heeft de kast 2 lades, voorzien van ladegeleiders voor het soepel openen en sluiten van de lades. Daarnaast heeft de buffetkast 2 schuifdeuren, voorzien van wieltjes zodat ook deze soepel lopen.

  Deze buffetkast is natuurlijk te gebruiken in de keuken. Prachtig servies erin en je bent klaar. Maar ook voor de woonkamer of voor in de winkel is deze kast uitermate geschikt.

  De kast is 125 cm breed, 220 cm hoog en 50 cm diep. De kast is ook in wit (RAL9010) verkrijgbaar. Benieuwd naar de kast? Kom ‘m bewonderen in de showroom in Almere.

  999.00 799.00
 • You've just added this product to the cart:

  Landelijke black wash buffetkast

  Black wash landelijke buffetkast
  -18%
  Black wash landelijke buffetkast

  Landelijke black wash buffetkast

  0 out of 5

  Prachtige landelijke black wash buffetkast met teakhouten accenten. Deze buffetkast heeft een enorm luxueuze uitstraling.

  De bovenkant van de kast is niet alleen aan de voorkant, maar ook aan de zijkant voorzien van glas. Dit zorgt ervoor dat de items inde kast nog beter zichtbaar zijn. Daarnaast heeft de kast nog 4 lades, gemonteerd op lade geleiders zodat de lades soepel lopen. Tevens heeft de kast nog 4 dichte schuifdeuren met daarop een paneel en greep die verzonken is in de kast deurtjes zelf.

  Overbodig te zeggen dat deze kast enorm veel opbergmogelijkheden biedt.

  De kast is 220cm breed, 220 cm hoog en 50 cm diep. Deze kast is tevens te verkrijgen in een 3 of 2 deurs uitvoering. De kast is te bewonderen in de showroom in Almere.

  2,849.00 2,349.00