Black wash buffetkasten

Black Wash Buffetkasten

Black Wash Buffetkasten zijn hot, want de verwerking van zwart in het interieur zie je steeds meer terug. In de kozijnen, accessoires, maar ook zeker in de meubels.

Een zwarte buffetkast is een echte eyecatcher. Een kast waar je niet omheen kan, dus hij moet wel echt mooi zijn. Gelukkig is dat precies wat onze buffetkasten zijn: mooi, van grote kwaliteit en oersterk.

De black wash buffetkast is te gebruiken in de keuken, maar ook zeker in de woonkamer of in je bedrijfspand/winkel.

Je kan er enorm veel spullen in kwijt, zowel spullen die gezien mogen worden als spullen die je liever weg stopt.

Black Wash Buffetkasten in Almere

Wil je onze zwarte buffetkasten komen bewonderen? We hebben ze staan in onze showroom in Almere. Gemakkelijk bereikbaar en voldoende gratis parkeerruimte voor de deur. We zien je graag snel!

 • You've just added this product to the cart:

  Black wash buffetkast

  -21%
  Placeholder

  Black wash buffetkast

  0 out of 5

  Een black wash buffetkast: wie durft?

  Dit cabinet mag met recht een eyecatcher in je woning genoemd worden. Een prachtige buffetkast, afgewerkt met een zwarte lak.

  Deze buffetkast is niet alleen heel mooi, hij is ook nog eens ontzettend functioneel. Hij biedt enorm veel opbergruimte voor vele grote en kleine spullen. Bedenk je eens wat jij wel niet zou kunnen opbergen in deze kast?

  De kast is prachtig in de woonkamer of keuken, maar ook zeker in een winkel om items in tentoon te stellen. De lades van de kast lopen op ladegeleiders, dus soepelheid verzekerd. De zijkanten van de bovenkast zijn voorzien van glas, waardoor items in de kast nog beter zichtbaar zijn.

  De buffetkast is 150 cm breed, 220 cm hoog en 50 cm diep. De kast kan bewonderd worden in de showroom in Almere.

  1,399.00 1,099.00
 • You've just added this product to the cart:

  Black wash buffetkast 2 lades

  Black wash buffetkast Almere
  -20%
  Black wash buffetkast Almere

  Black wash buffetkast 2 lades

  0 out of 5

  Een black wash buffetkast: als die geen aandacht trekt, dan weten wij het ook niet meer.

  Een prachtig cabinet met een bovenkant waar zelfs in de zijkanten glas verwerkt zit. Zodat de items in de kast extra goed zichtbaar zijn. Verder heeft de kast 2 lades, voorzien van ladegeleiders voor het soepel openen en sluiten van de lades. Daarnaast heeft de buffetkast 2 schuifdeuren, voorzien van wieltjes zodat ook deze soepel lopen.

  Deze buffetkast is natuurlijk te gebruiken in de keuken. Prachtig servies erin en je bent klaar. Maar ook voor de woonkamer of voor in de winkel is deze kast uitermate geschikt.

  De kast is 125 cm breed, 220 cm hoog en 50 cm diep. De kast is ook in wit (RAL9010) verkrijgbaar. Benieuwd naar de kast? Kom ‘m bewonderen in de showroom in Almere.

  999.00 799.00
 • You've just added this product to the cart:

  Landelijke black wash buffetkast

  Black wash landelijke buffetkast
  -18%
  Black wash landelijke buffetkast

  Landelijke black wash buffetkast

  0 out of 5

  Prachtige landelijke black wash buffetkast met teakhouten accenten. Deze buffetkast heeft een enorm luxueuze uitstraling.

  De bovenkant van de kast is niet alleen aan de voorkant, maar ook aan de zijkant voorzien van glas. Dit zorgt ervoor dat de items inde kast nog beter zichtbaar zijn. Daarnaast heeft de kast nog 4 lades, gemonteerd op lade geleiders zodat de lades soepel lopen. Tevens heeft de kast nog 4 dichte schuifdeuren met daarop een paneel en greep die verzonken is in de kast deurtjes zelf.

  Overbodig te zeggen dat deze kast enorm veel opbergmogelijkheden biedt.

  De kast is 220cm breed, 220 cm hoog en 50 cm diep. Deze kast is tevens te verkrijgen in een 3 of 2 deurs uitvoering. De kast is te bewonderen in de showroom in Almere.

  2,849.00 2,349.00