Grey wash collectie

Grey Wash meubels

Grey Wash meubels zijn een geweldige eyecatcher in je interieur. Buffetkasten in verschillende uitvoeringen, maar wel allemaal in die geweldige grijze kleur.

Wij hebben meubels die standaard al grey wash zijn, waardoor u niet meer zelf aan de slag hoeft met kwast en beits. Onze kasten zijn direct klaar voor gebruik. Wel zo makkelijk!

De grey wash meubels zijn te bekijken in onze showroom in Almere, of natuurlijk hier. In de online catalogus.

 • You've just added this product to the cart:

  Buffetkast Antraciet

  Buffetkast Antraciet
  -22%
  Buffetkast Antraciet

  Buffetkast Antraciet

  0 out of 5

  Deze prachtige buffetkast is voorzien van ontzettend veel opbergruimte. Achter de glazen deuren kan je enorm veel spullen kwijt die gezien mogen worden. Je mooie servies, een verzameling waar je trots op bent of misschien wel iets wat je tentoon stelt. Ze zijn ook nog eens extra goed zichtbaar doordat ook in de zijkant van de kast glazen panelen zitten, waardoor er extra licht in de kast komt.

  Daarnaast heeft het nog enorm veel opbergruimte in de 3 lades en de 3 schuifdeuren onderin. Dus voor kleine en grote spullen die niet perse gezien hoeven te worden, zoals administratie, kleine prullaria of je printer.

  De kast staat prachtig in huis en is een echte eyecatcher. Maar deze prachtige buffetkast kan ook prima als vitrine kast in een winkel gebruikt worden.

  De lades van deze kast zijn voorzien van ladegeleiders zodat de lades soepel open en dicht gaan.

  De afmeting van deze mooie buffetkast is 180 x 220 x 50 (B x H x D).

  1,795.00 1,399.00
 • You've just added this product to the cart:

  Grey Wash buffetkast 2 lades

  Grey wash buffetkast Almere
  -20%
  Grey wash buffetkast Almere

  Grey Wash buffetkast 2 lades

  0 out of 5

  Deze grey wash buffetkast heeft een bijzonder element: ook de zijkanten van de bovenkast zijn voorzien van glas. Dat zie je niet vaak. Het geeft meer licht in de kast waardoor de zichtbare items nog beter tot hun recht komen.

  Deze buffetkast is natuurlijk te gebruiken in de keuken om het mooie servies in te plaatsen, maar de kast staat ook geweldig in de woonkamer en kan ook prima in de winkel gebruikt worden om items die gezien mogen worden tentoon te stellen.

  De kast biedt veel opbergruimte. Naast de bovenkast met glazen deurtjes heeft de kast aan de onderkant ook nog eens enorm veel opbergruimte. Maar liefst 2 lades en 2 schuifdeuren. Wat zou je daar allemaal wel niet in kunnen opbergen?!

  Deze buffetkast is vrij compact. Hij is 125 cm breed, 220 cm hoog en 50 cm diep. Wil je de kast graag zien? Hij staat in onze showroom in Almere.

  999.00 799.00
 • You've just added this product to the cart:

  Grey wash buffetkast 3 lades

  Grey wash buffetkast Almere
  -20%
  Grey wash buffetkast Almere

  Grey wash buffetkast 3 lades

  0 out of 5

  Deze grey wash buffetkast is de iets ruimere variant van z’n kleine zusje. Dit model heeft 3 lades in plaats van 2 en is iets breder. En biedt dus net wat meer opbergruimte.

  Deze geweldige kast heeft aan de zijkant van de bovenkast glazen ruitjes. Dat zie je niet vaak. De glazen ruitjes zorgen ervoor dat de items in de kast nog beter zichtbaar zijn.

  De buffetkast bied veel opbergruimte voor bijvoorbeeld servies, maar ook in de woonkamer of in een winkel komt deze kast hartstikke goed tot zijn recht. Bedenk je eens, welke spullen zou jij hier allemaal wel niet in kunnen opbergen?

  De kast is 125 cm breed, 220 cm hoog en 50 cm diep. Wil je de kast met eigen ogen bekijken? Om dan eens langs in onze showroom in AlmereDeze kast is ook in wit (RAL9010) verkrijgbaar.

  999.00 799.00