Overkappingen

Overkappingen, ze zijn zo ideaal. Om jezelf te beschermen tegen de zon, om het knusse huiskamer gevoel in je tuin te creëren of om bijvoorbeeld de auto te beschermen (met een Carport).

Een overkapping is altijd maatwerk, voornamelijk vanwege de plak waar deze komt te staan, maar ook vanwege het gewenste materiaal waarvan deze gemaakt moet worden.

Wij komen de door jou gewenste overkapping op maat maken op iedere gewenste locatie. De keuze voor het meest geschikte materiaal kunnen we samen overleggen en ik verzorg het voor je. Lekker makkelijk!

 • You've just added this product to the cart:

  Carport

  carport laten maken
  carport laten makenCarport op maat laten maken

  Carport

  0 out of 5

  \

  Een carport beschermt niet alleen je auto en/of fietsen, maar geeft je voor- of achtertuin meteen een heel andere uitstraling. Het geeft een gevoel van luxe.

  Wil je een carport laten maken? Dan is het belangrijk na te denken over het materiaal. Een prachtig materiaal voor een carport is douglas hout, zoals op deze foto’s, maar een andere houtsoort is ook mogelijk.

  Voor het laten plaatsen van een carport is over het algemeen geen vergunning nodig, omdat een carport binnen de huidige woningwet in veel gevallen onder de vergunningsvrije bouwwerken valt.

  0.00
 • You've just added this product to the cart:

  Tuin overkapping

  Tuin overkapping op maat gemaakt
  Tuin overkapping op maat gemaakt

  Tuin overkapping

  0 out of 5

  Een tuin overkapping geeft het gezellige huiskamer gevoel, maar dan lekker buiten. In de zomer zit je er heerlijk in de koelte van de schaduw, maar in de koelere maanden is het een heerlijk plekje met een lekker dekentje of zelfs een tuinhaard of buitenkeuken.

  De tuin overkappingen die wij leveren zijn allen op maat gemaakt. Dit betekend helemaal in jouw stijl, passend bij jouw tuin, en de grootte die jij wenst. Vaak maken wij de tuin overkappingen van douglas hout, maar zelfs het materiaal is bespreekbaar.

  Wij werken op iedere locatie en zowel voor particulieren als bedrijven. Door de jaren heen hebben wij al verschillende tuin overkappingen gemaakt. Allemaal anders, maar uiteraard hebben ze één ding allemaal gemeen: geweldige kwaliteit en afwerking.

  De prijs van een overkapping is op aanvraag.

  0.00