Steigerhouten tafels

Steigerhouten tafels

Bij Leo’s meubeldiscount worden steigerhouten tafels op maat gemaakt. Met de hand, door Leo zelf. Echt kwaliteit en vakwerk.

Steigerhouten tafels zijn zowel binnen als buiten te gebruiken en geheel naar wens te behandelen met een coating of een white/grey wash bijvoorbeeld. Ook kunnen de meubels geschilderd worden, in iedere gewenste kleur.

De steigerhouten tafels zijn te bezichtigen in de meubel outlet showroom in Almere.

 • You've just added this product to the cart:

  Houten tuintafel Mitchell met bijpassende bank

  Stiegerhouten tuinset tafel en bank
  Stiegerhouten tuinset tafel en bankHandgemaakte houten tuintafel en tuinbank in douglashout

  Houten tuintafel Mitchell met bijpassende bank

  0 out of 5

  Met dit set, ben je in één keer klaar: een prachtige, handgemaakte steigerhouten tafel met bijpassende bank.

  Het set is robuust, heel stevig en uiteraard goed geschuurd zodat splinters geen kans krijgen. Met een paar leuke kussentjes op de bank verhoog je het zitcomfort en dat staat nog gezellig ook. Aan de andere kant van de tafel een paar mooie tuinstoelen erbij en je bent klaar. Op verzoek kan er uiteraard ook een extra tuinbank bij dit set geleverd worden.

  Door het tuinset te behandelen met een Nano coating, wordt de levensduur van de tuinmeubelen verlengd, doordat de nanocoating het hout beschermt tegen weersinvloeden.

  419.00720.00
 • You've just added this product to the cart:

  Steigerhouten tafel Chantal

  Steigerhouten eettafel Almere
  Steigerhouten eettafel Almere

  Steigerhouten tafel Chantal

  0 out of 5

  De steigerhouten tafel Chantal is een prachtige robuuste tafel die te gebruiken is als eettafel, buitentafel of als tafel voor op kantoor.

  Deze tafel kan zowel buiten als binnen gebruikt worden. Gebruik je ‘m buiten zonder behandeling, dan zal het hout gaan vergrijzen op den duur. De behandeling van de tafel bepaal je zelf. Je kan de tafel beitsen, white washen of schilderen. Maar je kan ‘m ook laten zoals hij is, zonder te behandelen.

  0.00