Industriële meubels

Ons ruime aanbod industriële meubels

In onze webshop en meubel outlet in Almere vindt u een zeer groot aanbod industriële meubels. Kenmerken die de industriële woonstijl het beste omschrijven zijn: stoer, robuust, minimalistisch en grof. Hetzelfde zou u kunnen zeggen over onze collectie industriële meubels. Deze zoeken we met veel zorg voor u uit, waardoor we een uniek assortiment kunnen bieden met meubels in veel verschillende formaten en stijlen.

De collectie kasten die we hebben staan verandert constant. Dit komt doordat we van de meeste meubels maar één exemplaar inkopen. U moet dus snel zijn als u uw droommeubel voorbij ziet komen, want voor u het weet is deze reeds verkocht. Het grote voordeel daaraan is dat u zeker weet dat u iets unieks in huis heeft staat, welk model u ook besluit te kopen.

Industriële meubels van metaal

De meeste mensen denken bij industriële meubels direct aan meubels van metaal, en dat vinden wij heel begrijpelijk. Metaal heeft namelijk een prachtige en super stoere uitstraling, die het perfect doet in industriële interieurs. Dit soort meubels worden vaak als basis gebruikt, want ze zijn heel gemakkelijk te stylen. Ondanks hun wat grovere uitstraling kunt u er qua styling namelijk alle kanten mee op. Of u nu een hele romantische sfeer wilt creëren met veel bloemenprints en roze, of juist voor een minimalistische look gaat met zwarte en witte accenten, alles kan!

Onze industriële meubels van metaal hebben we zowel met dichte deurtjes als diverse open vakken. U kunt ze dus gebruiken als handige opberger, maar ook om al uw mooie spullen in tentoon te stellen. Uw mooie servies bijvoorbeeld, of uw collectie boeken en fotolijstjes. Dit soort industriële meubels zijn er zelfs in zeer groot formaat, waar u gemakkelijk wat manden of bakken inschuift om speelgoed in op te bergen.

Industriele meubels

Groot aanbod kasten online

In onze webshop vindt u een zeer groot aanbod rustieke en industriële kasten. Dit betreft buffetkasten, vakkenkasten, tv-meubels en dressoirs, maar ook stijlvolle wandkastjes met plankjes die u voor decoratie kunt gebruiken. We staan op het gebied van industriële meubels bekend om onze super scherpe prijzen (we heten niet voor niets Leo’s Meubeldiscount) dus u kunt er altijd zeker van zijn dat u de laagste prijs betaalt voor het gewenste meubel. Weet u door het enorme aanbod niet goed welke u moet kiezen? We adviseren u graag aan de hand van de ruimte waar de kast moet komen te staan en de door u gewenste sfeer, uitstraling of opbergruimte. We horen graag van u!